1r DE PRIMÀRIA A i B / 1st GRADE A and B


NOVETATS!

Hola de nou! Com estau? Com heu passat les "vacances"?
Venim per informar-vos que a partir d’ara, canviarem la manera de treballar les classes d’anglès.

Com es farà? Molt simple.

Començarem una nova entrada al blog amb les tasques proposades d'anglès d'aquest tercer trimestre.

Aleshores, només es farà una publicació a la setmana, concretament els DILLUNS. D’aquesta manera tindreu tota la setmana per organitzar-vos amb més facilitat.

Us esperem amb molta energia.


A més, aquí us deixem algunes apps o pàgina web per poder fer anglès aquesta setmana.

-ABCYA (website)
-Duolingo (App)
-Lingokids (App)

També us deixo la cançó "Head, shoulders, knees and toes" que hem estat practicant a classe. A veure si conseguiu fer-la amb la major velocitat!




I a més comparteixo la cançó/joc de "one potatoe...". Recordau com es juga? Feu un cercle amb la vostra familia i aneu cantant la cançó i donant cops al terra o a la taula amb els números. I a qui li toqui more ha d'amagar una mà (patata). Qui es quedi sense mans (patates) perd. Good luck!




One potato, two potatoes, three potatoes, four
Five potatoes, six potatoes, seven potatoes, more
One potato, two potatoes, three potatoes, four
Five potatoes, six potatoes, seven potatoes, more
One potato, two potatoes, three potatoes, four
Five potatoes, six potatoes, seven potatoes, more

One potato, two potatoes, three potatoes, four
Five potatoes, six potatoes, seven potatoes, more
One potato, two potatoes, three potatoes, four
Five potatoes, six potatoes, seven potatoes, more
One potato, two potatoes, three potatoes, four

Five potatoes, six potatoes, seven potatoes, more





--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
GOOD MORNING!


"Com ja sabeu, aquests dies no podrem estar plegats però no us preocupeu! Tenim una solució. Estarem en contacte per aquí! Com segurament sabreu, les classes d'anglès es realitzaràn a través d'aquest bloc. Heu d'estar atents ja que SEMPRE es veuràn les activitats dins aquesta ÚNICA ENTRADA. Anirem actualitzant per dies com podreu veure més abaix. Ho heu de mirar sempre el dimarts i dijous tant per 1r A com per 1r B. Les tasques a fer s'entregaràn a la tornada d'escola. Si teniu dubtes, podeu publicar comentaris al mateix bloc. Esteu atents i cuida-vos molt!"

Inés

Day 1: 17/03/20


Hello everybody! How are you today? Aquesta setmana seguirem repassant les parts del cos que hem estat treballant. 


Activity 1:

Començarem escoltant la cançó de les parts del cos.




Activity 2:

Us deixo una plantilla que podeu imprimir per fer un cub i a cada cara heu de dibuixar una part del cos (eyes, nose, ears, mouth, arm, leg, hand, head, foot and tongue). Com son sis cares en un cub, podeu escollir les 6 imatges que voleu. Si no podeu imprimir la plantilla, ho podeu fer directament amb un full de paper. L'activitat consisteix en tirar el cub i saber dir la part del cos que surt en anglès. 





Activity 3:

Com sé que us agraden molt els jocs d'esbrinar animals, aquí us deixo un parell! A vore si els adivinau tots. També podeu jugar amb la vostra familia :)









See you next day!



DAY 2: 19/03/20


Good morning!! How are you?? 
Avui seguirem practicant el vocabulari de les parts del cos. Segur que ja les domineu!

ACTIVITY 1:

Amb aquest vídeo podreu repassar el vocabulari. Cliqueu a sobre: BODY PARTS


ACTIVITY 2: 

Ara anam a treballar la pregunta "HOW MANY" (ears) ARE THERE? = QUANTES ORELLES HI HA?). Al següent joc has d'escoltar i respondre a la pregunta correctament: HOW MANY? 
Good luck!

ACTIVITY 4:

En el següent enllaç podeu descarregar una activitat en pdf. Els pares han de llegir i valtros encerclar el monstre correcte. A vore si els adivines tots! 

GUESS THE MONSTER WORKSHEET


ACTIVITY 5:

Ara toca jugar un poc :) Guess the animal! 






Have a good day! See you on Tuesday!








Day 3: 24/03/20


Good morning class!! How are you today? Let's start moving our body with a song. Don't forget to do the actions!


Activity 1: BODY SONG



Activity 2: Let's play Bingo. This one is about animals, but if you want you can also create one about body parts. Hope you enjoy!



Activity 3: Do you want to play Simon says?? You can also play with your family. :)



See you on Thursday!

(Quan acabeu les activitats, deixeu un comentari per saber que les heu fet, gràcies!)






Day 4: 26/03/20


Hello everybody! How are you doing today? It's time to review the colours. Do you remember all? Blue, yellow, red, pink, green, orange, black, grey, purple and white. 









Activity 1: Match the word with the picture.(Uneix la paraula amb la imatge del seu color). També podeu practicar amb la vostra familia. Per exemple: Point the banana. What colour is the rhino?... (Guardeu les fitxes dins el carpesà si el teniu a casa, sino dins una carpeta per portar-ho a l'escola quan tornem)


Activity 2: Time for playing! Anam a jugar al veo veo però amb els colors. Per exemple: I see something BLUE...., I see something RED.... i 
esbrinar l'objete o assenyalar.  També una altra joc és COLOUR COLOUR, el germà, la germana, la mare o el pare diu un color i valtros heu de trobar un objecte d'aquell color. Have fun!!


Activity 3: Let's colour a picture! You can choose your favourite character. (Podeu escollir el personatge que més us agradi).



Have a lovely weekend!


IMPORTANT:  Bon dia a tots i a totes! Primer de tot, espero que tant valtros com les vostres families tingeu salut i enviar-vos molts d'ànims. Us volia deixar el meu correu thewizards.sajoveria@gmail.com per si teniu algun dubte sobre les activitats o  algun enllaç no funciona bé pugueu comunicar-m'ho i així ho podré solucionar lo abans possible. Estaré encantada d'ajudar-vos.

Una forta abraçada!  

Inés😘





Day 5: 31/03/20



Good morning everybody!! Did you enjoy the sunny weekend? Avui us plantejo una activitat per practicar els colors en anglès i també ens servirà per donar-nos ànims en aquests moments. 

Activity 1: Let's sing! 





Activity 2:Es tracta de fer una pancarta o dibuix d'un arc de sant martí (rainbow) amb els 7 colors principals: "red", "orange", "yellow", "green", "blue" "light blue" and "purple". Aquest cartell ha d'incloure la següent frase: "Everything will be ok" ("Tot anirà bé"). Podeu ajudar-los a escriure-ho. Podeu fer-vos una foto amb el vostre cartell i enviar-me'l a thewizards.sajoveria@gmail.com amb el vostre nom i curs a l'assumpte del correu. Espero rebre les vostres obres! Posau tota la vostra creativitat!(El vocabulari en negreta és el que ha d'aprendre o repassar)





(Algun company/a vostre m'ha comentat que ja ha fet el dibuix, podeu enviar-me la foto amb el vostre "rainbow" igualment. Us poso un altre joc de Simon says que sé que us agrada molt! Remember do only what Simon says!)


Let's play!




Have a lovely day!



Day 6: 2/04/20



Good morning class! How are you today? Aquests dies hem estat treballant les parts del cos, els colors, les accions i els animals. Avui repassarem el vocabulari dels animals, concretament dels "wild animals" i farem un joc per acabar de consolidar-lo. Espero que us agradi. En aquesta sessió no heu d'enviar-me cap tasca. Una abraçada 😘

Activity 1:  Let's say the alphabet with animals! (Per anar reconeixent les lletres en anglès i imitar la pronunciació)





Activity 2:  Us adjunto un document per poder estudiar el vocabulari dels animals de la jungla. Una manera de practicar és dir: Point the elephant or Where's the elephant?. Una vegada ja l'identifiquen podeu preguntar quin animal és "What animal is this?" i el nen o la nena us ha de dir la paraula en anglès. 



Activity 3: Let's make a memory game! Anam a crear un joc, el memory dels animals, per seguir practicant amb la nostra familia. Retallau les imatges i girau-les damunt la taula. Cada jugador agafa una al seu torn i intenta dir el nom de l'animal en anglès. Si l'adivina se la queda i així fins que s'acabin les cartes. Una altra versió del joc és: heu d'imprimir dos vegades una de les plantilles que a continuació us adjunto, retallar les imatges i mesclar-les bé. Les col·locam damunt la taula sense que es vegi la imatge. Cada jugador quan li toqui el torn aixeca dos cartes i si coincideixen se les queda. Així fins que s'acabin i "guanya" qui més n'aconsegueixi. (Surt algun animal més. Podeu usar més o menys animals per jugar). 




Si teniu dubtes, podeu escriure'm al correu thewizards.sajoveria@gmail.com 


Activity 4: Let's play! Guess the animal sound. Good luck!



Have a nice weekend!


Day 7: 7/04/20


Good morning everybody! How are you doing? Avui és l'últim dia de classe abans de les vacances de Pasqua, tema que treballarem avui 🐰🐣 Hope you enjoy!





Activity 1: Vocabulary game. Pinta les imagtges i practica el vocabulari jugant al memory (veure explicació del memory game del dia anterior).




Activity 2: How many eggs can you see? Colour them. 



Activity 3: (Opcional) Si voleu podeu fer la següent manualitat  "Hatching Chick Easter Card Craft" durant les vacances de Pasqua. Aquí us deixo la plantilla i les instruccions. Espero que us agradi!






(No heu d'enviar cap activitat de la sessió d'avui)

Disfruteu de les vacances que us les mereixeu! Happy Easter 🥚





Comentarios

  1. Hello I am Maria Tur, I have finish the homework of English.

    ResponderEliminar
  2. Respuestas
    1. Fabulous!! I hope you enjoyed playing the game ;) A big hug!

      Eliminar
  3. hello I am Alvaro Novella, I finish the cube

    ResponderEliminar
  4. We liked the second video of the activity

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I'm happy to hear that! I'll try to find more for next classes :D

      Eliminar
  5. hallo Ines I am Daniel I make the cube I like very much

    ResponderEliminar
  6. HELLO, LUCÍA IS SCARED WITH THE VIDEOS, THANKS

    ResponderEliminar
  7. Hello Inés. I'm Gael. I have already finished my cube. I really liked the video of guessing animals. Thank you

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hi Maria! How are you? I'm happy to hear that you liked the videos :) Hope you also enjoy today's class. Kisses

      Eliminar
  8. hello Ines l'm Alex. I finish your homework. I like very much.

    ResponderEliminar
  9. Hello Inés, I'm Carlos. I like the videos

    ResponderEliminar
  10. Hello, I'm Gerard I like the videos and I finish the homework

    ResponderEliminar
  11. Hola, no puedo entrar en los vídeos, me pone que no esta disponible, habría otro enlace? Muchas gracias

    ResponderEliminar
  12. Hello, I am Diego, I have already finished my english homework

    ResponderEliminar
  13. Hi Inés, I'm Luisa Daniela oh 1B class. I have done all the homeworks.
    Do we have to send you all the work?
    KISSES.

    ResponderEliminar
  14. hello Ines I am Daniel I like very much Simon says
    I win my mother
    bye bye

    ResponderEliminar
  15. Hello Ines, I´m Joel Guasch. I liked all videos. Bye

    ResponderEliminar
  16. Hello Ines, I´m Lucía, I like the videos and I finished my Bingo.
    Thanks

    ResponderEliminar
  17. Hello Ines, I'm Toni. I really liked the third video. I played bingo with my sister, I win!!

    Bye bye

    ResponderEliminar
  18. Soy dylan de 1B he terminado mis deberes y
    Me lo he pasado genial con el simón says.

    ResponderEliminar
  19. Hi Inés I'm Luisa Daniela(1B) and I did The homeworks. Bye Bye.

    ResponderEliminar
  20. Hello Inés, I'm Maria Tur. I enjoyed Simon saya video. Big hug.

    ResponderEliminar
  21. HELLO INES
    I'M RAUL TUR LOPEZ FROM 1º B
    I LIKE ALL THE VIDEOS, I DANCE AND SING ALL THANKS

    ResponderEliminar
  22. Hello Ines .. I am Jonathan Medina and I have already seen the videos I like them a lot

    ResponderEliminar
  23. Hello Inés, I´m Nicolás Marí I have finished english homework.
    I like so much Simon Says.

    ResponderEliminar
  24. Hello, I'm Carlos Moreno.
    Finished the homework.
    I like Simón says.

    ResponderEliminar
  25. Hello, I'm Alex Fernández of 1rB
    I have done all the tasks ( cub and bingo )
    I listened all the videos and it was so funny.

    ResponderEliminar
  26. I'm glad you all enjoyed the videos! You are also working really hard! :) Miss you all! kisses

    ResponderEliminar
  27. Hola, buenas. En la ficha de hoy no aparece ningún dibujo en la ficha para aparejar ... No entiendo pues como lo hacemos... O lo tiene que dibujar ella?

    ResponderEliminar
  28. Hello Ines,i am Maria.
    i have finished my homework of the day 26

    ResponderEliminar
  29. hi Ines im Nicole´s father, its very funny learning like this, thanks.
    in the activity of today, matching words whith piictures , we cant see any word or picture i dont know if the file is damaged or is my computer,
    thanks

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Good morning!! I have change the document to a pdf. Hope it works now! Regards

      Eliminar
  30. Hello Ines I am Daniel the colours are easy

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hi Daniel! It was some revision. We will learn new vocabulary soon :)

      Eliminar
  31. Hello Ines. I'm Toni. My mum drawn the pictures. The colours are very easy!!

    Thanks

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Good work Toni! It was revision. These days we will learn something new. :)

      Eliminar
  32. Hello Ines, I´m Nicolás I have finished english homework.

    ResponderEliminar
  33. Hello Inés! We've done the homework!
    Greetings,
    Diego from "Diamants".

    ResponderEliminar
  34. HELLO INES, GOOD MORNING . I HAVE ENJOYED THE HOMEWORK TODAY.
    HAVE A LOVELY DAY.
    BYE BYE.
    LLUC.

    ResponderEliminar
  35. Hello Ines, good morning, I'm Lucía Segura de 1A, today have done the homework, has been enjoy, we have to send them to you by email?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hello Lucía! You only have to send me the picture with your drawing (the rainbow). Keep the rest of activities in a folder or in your "carpesà". Thank you.

      Eliminar
  36. Hi Ines I am Maria Tur, I have done the english homework.

    ResponderEliminar
  37. Hello Inés, I like doing the activities

    ResponderEliminar
  38. Good morning Ines I am Daniel I like very much simon says

    ResponderEliminar
  39. I am River 1A. I have done the exercises

    ResponderEliminar
  40. Pau Borras (1A) , I do my homework and enjoy the videos!

    ResponderEliminar
  41. Hello Inés!! I am Sofía (1A), Im doing my english homework and Iam enjoing a lot with the colours!

    ResponderEliminar
  42. Hello Inés!!,i am carlos, 1º-B i like simon says and all the colors de rainbow

    ResponderEliminar
  43. Hello, I liked the videos and the games. Good bye

    ResponderEliminar
  44. Good morning, i´m Nicolas 1B. I have already finished my English homework, what I liked the most was to guess from the sound the animal.

    ResponderEliminar
  45. Good morning. I'm Toni 1B. I have finished my homework. I like the videos, I learned with my sister.

    ResponderEliminar
  46. HELLO INÉS, I AM SOFIA 1A. I LIKED GUESS THE ANIMAL A LOT. BYE BYE

    ResponderEliminar
  47. Hello Ines I am Daniel I like the songs and the memory

    ResponderEliminar
  48. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  49. Hello Ines, I'm Naiara, I like so much the memory game

    ResponderEliminar
  50. Hello I'm Dylan 1B I have finished my homework.

    ResponderEliminar
  51. Hello Ines I am Gael. I like the animal sound. Have a nice weekend

    ResponderEliminar
  52. Hello everybody!! I'm happy that you are enjoying the videos and activities so much. You are working really well and showing a lot of effort. Congratulations to you and also to the families for all your help! Have a nice day! Inés

    ResponderEliminar
  53. Hello Ines, I´m Raul Tur 1ºB. I have done all the homework, I really liked the videos.

    ResponderEliminar
  54. Hello,I'm me Carlos, I like the video and the Games

    ResponderEliminar
  55. Hi! i'm Sienna from 1ºB, i've done the games. It was sop fun that i think we'll repeat.
    Thanks and have a nice wekend

    ResponderEliminar
  56. Hello Ines, I´m Joel Guasch-1B, I have finished my homework. Bon cap de setmana !!

    ResponderEliminar
  57. Hello Inés, I'm Luisa Daniela of 1thB grade and yesterday I did all the work.
    Bye!

    ResponderEliminar
  58. HELLO INÉS, I AM YAIZA 1A. Y LIKED GUESS THE ANIMAL A LOT.

    ResponderEliminar
  59. Hello Inés, I'm Lucía i liked the memory

    ResponderEliminar
  60. Happy Easter. I'll do the craft.

    ResponderEliminar
  61. Hello I'm Pau Borras.
    I do the carft!!! I enjoy! Happy Easter!!!

    ResponderEliminar
  62. Hello, I'm Toni. I have done my homework. Happy Easter!!!

    ResponderEliminar
  63. Hello, i'm Carlos, 1-B, I finished my homework. I like the song Easter egg hunt. Happy Easter! 😊

    ResponderEliminar
  64. Hello I'm Lucía , 1B, i liked this homework.

    ResponderEliminar
  65. Hello i´m Gael, 1A. I finished my homework. Happy Easter Inés.

    ResponderEliminar
  66. Hello! I am River 1A
    I have finished my homework and also have done the easter card craft.
    Happy Easter!

    ResponderEliminar
  67. Hello I am Fabrizio, happy Day!

    ResponderEliminar
  68. Hello I am River,
    I played with Lingokids App and I danced with the songs

    ResponderEliminar
  69. hello,teacher ines, thank for vídeo

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

2n DE PRIMARIA (A i B) / 2TH GRADE (A and B) (3r trimestre)

6TH GRADE (A and B) - 6è CURS (A i B)

3r DE PRIMARIA A i B / 3th GRADE A and B (3r Trimestre)